Och då blir det extra gott när man hittar ett bra alternativ till hamburgaren. Idag när jag var på väg hem ifrån jobb så kände jag ett starkt behov att äta en hamburgare
) vildsvin, så klart är det vildsvin som hemburgaren är gjord av. Det är herr Mårtensson som stått vid spisen och komponerat middagen idag och resultatet blev alltså en vildsvinsburgare med två olika röror som verkligen passade till smakerna i hamburgaren
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Burgare. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda samman med nötfärsen i en bunke och krydda med spiskummin, salt och peppar
Baconburgare med blue-cheesedressing och stekta päron4 portioner800 g nötfärs1 fast päron1 msk olivolja150 g ädelost2 dl creme fraiche½ dl mjölk1 paket baconsalt och peppar4 friscobröd eller hembakat hamburgerbrödForma färsen till fyra hamburgare och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.