Detta är ännu något jag har ingen aning om hur det gick till. Jag visste bara att jag skulle använda upp spättan från Sydfisk som låg i kylen, sen resten kom bara av sig själv, så det är kanske inte ett av det bästa receptet jag lekt fram, men helt klart godkänt med bara 5 gram kolhydrater
Igår hade jag en så trevlig fika slash brunch hemma hos mig med en vän. Jag hade bakat scones och plockat fram ett par bakverk, och hon hade tagit med färska bär och vindruvor
Blanda tomat- eller grönsaksjuicen, vattnet och örtkryddorna i enkastrull. Lägg i fisken. Smaksätt med lite salt och peppar och låtdet hela sjuda i 5-7 minuter under lock tills fisken är färdig
Torsdag. 4 juni 2015, 09. 07. Alltså ibland undrar jag hur rörig en människa får lov att vara. Igår så skulle jag snabbt och lätt åka in till stan och köpa en present till mamma från jobbet inför hennes födelsedag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.