Godaglutenfriaoch mjölkfria syltgrottor. God natt världen. En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Den här grytan är väldigt enkel och väldigt god. Bryn köttet i smör, krygga med salt och peppar (eller om du har någon annan köttkrydda som du tycker om, jag gillar Knorrs kött- o grillkrydda)
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt ochgoda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Perfekt inför oväntat besök eller om du är sugen på något, eller varför inte bjuda på till dina kollegor och eller vänner
Dessa choklad- och jordnötssmörrutor är galet enkla att göra. Snygga och otroligt goda. Jag hoppas på att jag kommer att må bra, för jag hatar att må illa och ha yrsel
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Resultatet blev de här riktigt goda bullarna, som passar utmärkt som frukostbullar t ex. Nu finns det en hel del mjölkfria alternativ, och även flera olika slags Jyttemjöl ochglutenfritt surdegspulver i sortimentet
Alltså den här är såååå lättgjord ochgod. Innehåller massor av fibrer och väldigt lite kokossocker. Skiva äpplena tunt med skal på och stek på medlehög värme i kokosolja, pudra på massor av kanel när äpplena mjuknat och stek lite tid
Detta går i linje med min matfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagning till många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.