Evigheter sedan jag gjorde focaccia, eller snarare jag har gjort det någon enstaka gång bara. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
Idag för första gången på evigheter känner jag riktig värme ute utan att behöva sitta i lä. Det är verkligen så skönt och imorgon är det utlovat 17 grader, man tackar
Igår gjordes här första tårtan på evighetersevigheter. Det kändes härligt att höra ljudet av en arbetande Kitchen Aid, att smälta choklad och fylla en spritspåse med grädde
Det är faktiskt första gången på evigheter som vi sett serien och vem vi hoppas ska segra vet vi faktiskt inte, det känns som att båda finalisterna är lika välförtjänta en vinst och kokbok
När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Nu känns det som en evighet sen ja skrev sist,men har inte mått så bra men nu börjar det kännas bättre så nu hoppas jag kunna visa det jag har hållt på med
Med fördel använder du potatis som är kokt i förväg så slipper du råsteka klyftorna i en halv evighet, det är mitt bästa tips när det gäller den här rätten som känns fräsch och nyttig, trots stekt potatis om du inte använder färdigkokt
Perfekt dag för en långpromenad, känns som det var en hel evighet sen det hände sist. Äntligen, den hel dag med sol, blå himmel, bara små vindpustar och inte en regndroppe inom räckhåll
Jag har ju egentligen väldigt svårt för LCHF-bröd, det smakar mest ägg och så tycker jag att jag kan tugga i evigheter utan att det händer något men det här var riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.