Gjorde pajen till Midsommar och den blev fantastiskt god och smälte i munnen. Jag hade kunnat äta upp hela själv, men det hade inte varit så snällt mot gästerna
blir jag så glad när jag hittar i frysen. Har lyckats samla på mig en redig samling som ikväll blev grunden till den mest ljuvliga fisksoppa som just nu ligger i min mage och myser
Hacka lök och paprika och pressa vitlöken, fräs detta i smör. Bryn köttfärsen och krydda den. Dela chorizon på längden och skär sedan i skivor och bryn den sedan
Det gamla goa tjejgänget ( ja en del av det. Äntligen söndag och lunch hemma hos oss. ) kommer hit. Vi skall ju planera vår resa till Barcelona som går av stapeln till våren
Pensla formar, jag använde min mormors gamla bakformar (som jag glömt bort att jag hade trots att de förvaras i en glasburk på bänken) eller muffinsplåt och klicka ut smeten, grädda i ca 16 minuter i 190 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.