Rör ner chipsen, lite i taget. Detta är ett sååå gott godis med marshmallows - Ni MÅSTE testa. Passar som julgodis - påskgodis - barnkalas - fredagsmys - eller en kopp kaffe
Förvaras i kylen men skall tydligen även gå att frysa. Jag körde nog längre än 10 minuter men då vispar jag det i köksmaskinen med en stor ballongvisp och då sköter sig ju vispningen så gott som själv
Det är som om renoveringar har en egen tidszon, ett eget dygn och en helt annan tidsuppfattning. Ni som varit i svängen och i kontakt med denna märkliga organism vet förhoppningsvis vad jag pratar om, och kanske känner ni igen er lite
(om blandningen är för tjock när du ska röra ner dem i äggen kan man värma blandingen ett par sekunder så blir den följsam – sila gärna blandningen så att du får bort kärnorna)
Klipp marshmallowsen i tredjedelar och ställ in i frysen medan du förbereder kakdegen. Hade nog hellre haft i lite större marshmallows bitar för att de inte helt skulle smälta bort, MEN de är då lite knepiga att få in i de stackars små bollarna
Det misstaget gör jag inte om igen. gelatinpulver. Gelfärg om du vill färga smeten. kallt vatten och gelatinpulvret i en skål som går att köra i micron
Silikonformar av olika slag fungerar förstås också att använda. Blanda resten av ingredienserna i en kastrull och värm på svag värme tills gelatinet löst sig helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.