Busenkelt att göra hemma själv. 375 g socker 150 g vatten 125 g glykos 166 g hallonpuré 8 g citronsyra 32 g gelatinblad 1tsk röd karamellfärg Koka socker, glykos och vatten till 140 grader
Till barnkalaset är geléhallon ett perfekt alternativ. Geléhallon. Gör så här. Mjölken ska stå i burken (utan att man öppnat den) i precis nästan kokande vatten i 3 timmar och 15 minuter
Vintertid kan vaniljkräm+mosad banan som fyllning och geléhallon som garnering vara ett alternativ. Just idag är det födelsedag i familjen och traditionell jordgubbstårta står på bordet
600 g fläskkarré 2 st morötter (stora)1 st rödbeta (stor)500 g potatis2 msk chili, hackad½ dl ingefära, skivad och inlagd3-4 dl äpplemustsaltpepparvetemjöl till redning Köttet blir mört så det faller sönder, rotsakerna ännu fasta men färdigkokta och rödbetorna söta som geléhallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.