Getostcheesecake med ingefära och rabarberkompott
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 ¾ dl vetemjöl + extra till utbakningen
  • 225 g smör
  • 2 tsk malen ingefära
  • 2 msk florsocker
  • 1 stort ägg
  • 5 msk kylt sött vin blandat med 2 msk väldigt Finhackad syltad ingefära
  • Salt
  •  
  • Fyllning
  • 500 g vit mjuk getost
  • 1 ¼ dl socker
  • Vaniljessens efter smak
  • 6 stora ägg
  • separata
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 100 g syltad eller kanderad ingefära
  • hackad
  •  
  • Rabarberkompott
  • 1 kg rensad färsk rabarber
  • 4 ¼ dl socker eller efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.