Börja medkycklingen. Vill man, kan man göra en sås på lite av buljongen som blir "över" då kycklingen är färdig i ugnen, men vi åt det som det var då vi ansåg att risotton var så pass krämig i sig
Krämig risottomedkyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Den här risotton kombinerar kyckling, champinjoner och stensopp som även kallas Porcini eller Karl Johan
4 650 g minutfilé av kyckling 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk olivolja 500 g krossade tomater 1 tsk basilika 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1 tsk strösocker 4 portioner ris eller annat gryn 2 ägg 2 dl riven grana padano 2 1/2 dl ströbröd 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Risottomed chorizo och kyckling är en otroligt smakrik risotto fylld med massor av härliga smaker. Stek kycklingfilén i en separat stekpanna tills den är genomstekt och rör ner i risotton
Kycklingen är med grillad paprika som jag har valt att tillaga i ugn. Som du vet har jag fått möjligheten att prova på två av Kronfågels senaste nyheter inom kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.