Riv över rikligt med parmesan, rostade pinjenötteroch hyvla tunt över svart tryffel. Rosta pinjenötterna i en torr panna på medelhög värme tills de får lite gyllene färg
Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötteroch några cocktailtomater, låter det gott
De absolut godaste är Ruccola, Prosciutto, Rostade pinjenötteroch mängder med grekisk olivolja. Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizza och sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
Den är både besk och söt på samma gång, och den blir väldigt fin och somrig medruccolan. Det var dock med skinka i den pajen, så jag gjorde den vegetarisk och lite egen
Omelettrulle med rökt skinka, pepparrotsost ochruccola. Både omelettrullen och frukostplättarna kommer ifrån “Höst med LCHF” bilagan man kunde köpa med Expressen förra veckan, många bra recept däri
Tillsammans med några nävar ruccolaoch lite äggstanning blev det en jäkligt god paj. Blanda ihop äggen och grädden, krydda lite lätt med salt och svartpeppar, och häll sedan äggstanningen över fyllningen i pajskalet
)Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötteroch ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.