Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Min absoluta rödbetsfavorit är att ugnsrosta dem och servera som en ljummen sallad tillsammans med getost, valnötteroch hackad storbladig persilja
Servera med lite sallad, strö över flingsalt och ringla över valnötsolja. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
Blanda sallad, rårivna rödbetor, päron, bacon ochvalnötter i en salladsskål. Rödbetan ger en extra färgklick, struktur och bidrar med nyttiga näringsämnen
Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor. Häll av vattnet och blanda de varma linserna med rödlöken och dressingen och låt svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.