Ghorme sabzi är en utsökt persisk gryta med örter, kött och bönor. 150 g Torkade ghorme sabzi örter (Finns att köpa i välsorterade matvarubutiker, se bild). 150 g Torkade ghorme sabzi örter (Finns att köpa i välsorterade matvarubutiker, se bild)
Örtmängderna i gårdagkvällens middag, Gormeh sabzi, ligger på samma nivå. Där, på restaurang Saffran som ligger längst ut i ena hörnan, finns en riktigt smaskig Gormeh Sabzi
Jag serverar min sabzi polo med persisk tsatsiki och persisk sallad. Inlägget Sabzi polo mahi- Persiskt örtris med fisk dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Recept. Royairani. lör, 2013-08-17 00. 19. 40min. (0). Hacka örter, vitlök och gul löken i matberedare. Vispa äggen i ört blandning och tillsätt med salt, peppar och gurkmeja
Grytan heter egentligen ghormehsabzi. . Först ville jag skriva originalnamet på maträtten som rubrik, men tänkte att det kanske inte sa så mycket om vad det egentligen var
1½ msk blandade örter (sabzi gormeh). 1½ msk blandade örter (sabzi gormeh). Vid sidan av att jag odlar grönsaker själv så har jag startat en prenumeration på närodlade kravgrönsaker för att få lite mer variation
sabzi polo mahi HÄR. Iranierna är kända för sina fantastiska och aromatiska risrätter. Tahchin är en stor favorit, saffransris med kyckling toppad med zereshk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.