Det pratas ganska mycket i media nu om att vi svenskar äter väldigt mycket kött, men samtidigt så börjar en trend växa att laga mer vegetarisk mat i våra hushåll
För den som då tål och vill ha kolhydrater serverades det ris med en frasigt stekt kycklingbiff. Men på sistone har jag blivit dålig i samband med måltid
Den här gasen kan fålivsmedel som är känsliga för den att mogna snabbare. Därför bör du hålla livsmedel som producerar etylen åtskilda från de grönsaker och frukter som inte utsöndrar gasen
Jag tror ett sätt att få barn mer i kontakt med det som de äter är att ta ut dem i naturen, prata med dem om hur allt växer, hur det går till, hur vi kan ta hand om vår moder jord och oss själva
men körde på säkra kort, grillat och potatisgratäng (en rätt som jag aldrig misslyckats med trots att det är lite si och så med mina talanger i köket, ibland går det helt åt skogen och vi får snabbt åka iväg och köpa något färdigt någonstans
Med nyttiga pommes så bidrar du faktiskt till att minska rynkor när det inte finns några transfetter som de pommes vi äter på snabbmatsrestauranger eller köper hem frysta där dolt socker oftast gömmer sig på innehållsförteckningen i form av tjusiga namn
Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret. Hacka Daimen med en vass kniv. Vispa grädden, inte för hårt, och blanda den med färskost och florsocker
Det fiffiga med foliet är att det bara är att svepa in karrén när den ska vila och om man steker den på högre temp så kan man ju slå in den i ugnen om den börjar få för mycket färg
Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar. Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.