Tonfiskröra. majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakad potatis
Blanda samman färs, ägg, grädde, lök, salt och peppar. Riv löken. Ädelost eller annan god ost du gillar. Hacka vitlökenoch klipp ner bacon i mindre bitar
Jag har inte använt så mycket majonnäsoch gräddfil, bara tillräckligt för att binda ihop röran men det är fritt fram att öka på mängden om man gillar när det är lite geggigt
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Låt degen vila i kyl medan du förbereder fyllningen. Lägg i lök, ost och fläsk blandat i pajskalet. Fräs den tunnskivade löken på svag värme tills den blir genomskinlig men inte får färg
Klicka här för en annan variant på ost- och skinksås - mer traditionell ochmedvitlöksbröd till >. Blev sugen på en krämig pastasås till tagliatelle och tänkte ost- och skinksås
skinka I en skål, lätt vispa äggen med mjölk, salt och peppar. Skinka ochlök omelett från fas I Man kan använda lök som krydda från fas I, men det går bra att göra omelett utan lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.