Fontanafredda Briccotondo Barbera 2011 och Syltade trattkantareller med granskott. Ett eko, bra nära, ekonära.. Till detta smakade jag nuvarande årgång av en gammal enkel favorit, Fontanafredda Briccotondo Barbera 2011 (nr 2773, 77 kr) Svenssonsmakaren
Brylépudding från Piemonte á la viktväktarna Vispa ägg och 6 msk socker poröst med elvisp. Koka upp mjölken och drag åt sidan. Vispa ner het mjölk, kaffe, kakao, rom och finkrossade amarettikakor i äggsmeten Matklubben.nu
Bagna càuda – vegetarisk förrätt från Piemonte I vissa delar av Piemonte kan man även bli serverad bagna càuda kryddad med tryffel. Bagna cauda i ”fujot” Sentiamo
Delizie del Piemonte Det här är en specialitet från distriktet Piemonte. Receptet kom till under ett italienskt gästspel på restaurang Martini i Stockholm justnujusthar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.