In the tropics it is not so easy to get into the holiday spirit, but I do my best by playing Christmas music, drinking mulled wine and eating gingerbread
Are you tired of gingerbread spiced goodies yet. My blog year has been good and I have experimented a lot in the kitchen and made many sugar-free and gluten-free recipes
Jag har ett flertal gånger dekorerat cupcakes med tekniken och eftersom det blir så otroligt vackert med denna fruktansvärt enkla teknik är det en gåta för mig varför jag väntat och hållt inne med att göra en rostårta
Blanda ner agavesirap. Morotskaka. Något som är så gott, saftigt och alltid ett säkert kort. Om man gillar klassisk morotskaka kommer man att älska denna
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Tårt-tårta i all ära men ibland är det bra mycket godare med en mousse-variant. Men ibland är det skönt att bryta av denna dekadens med en lite elegantare och lyxigare mossetårta
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Jag testade ett där äggen och fettet i ett cupcakesrecept var utbytta mot majonäs. Det började så bra med underbart vårväder, strålande sol, påskbord och allmänt påskmys
(And yes, I'm still in love with naked cakes. Let the cakes rest in the tins for a couple of minutes before removing them from the tins to cool completely on a wire rack covered with a tea towel
If you want to try something new for Christmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a raw pie with flavors of gingerbread, caramel and chocolate
This cake was super flavourful and has it all. A sweet, juicy and fresh cake with the taste of saffron and orange, and the crunchy, nutty Tosca on top is just amazing
On Fanny's blog, you find many yummy and creative recipes. This cake is inspired by her, I chose to make it vegan and topped it with a "cream cheese" frosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.