Städa och pysslat på och självklart lagat mat, det blev lövbiff medchampinjonsås. Börja med att steka köttet, när det är nästan klart, tillsätt champinjonerna och låt det steka färdigt
Smaka av med salt & peppar. salt&peppar. Matglad med LCHF. Bättre att börja med lite i taget. Hacka vitlöksklyftorna, skiva champinjonerna och strimla lövbiffen (jag klippte med sax)
På förmidda'n var det ett besök på arbetsförmedlingen inbokat. Sprid ut det över köttet efter tycke och smak och rulla ihop köttet till rullader och fäst ihop dem med en tandpetare
Innan det är dags för svampplockning ska vi hinna med ännu en maskeradkräftskiva. Det blir en ganska enkel historia i ugn med färskost, örter och massa grädde
Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg
Mat med brun sås blir just brun på bild och därmed inte så vackert att vila ögonen på. Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.