Det blir väldigt fint med lite olika färger och de gav också väldigt olika smaker till tryffeln. Det var jättegott med bärpulver också men det tog över eätt mycket och man kände inte kola och lakritssmaken lika mycket
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Garnera medhallon och sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Om ni väljer att göra degen i matberedare så väntar ni bara med att tillsätta mandeln till efterråt. Jag hade dock önskat lite mer lakritssmak, så öka gärna laktritsmängden lite
Börja med att göra smoothien. Havremjölk. Ett paket frysta hallon. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Tillsätt färsen, ägg,mjöl, glögg, kalvfond, salt och kryddor. Låt pastejen kallna i formarna innan den ev stjälps upp och garneras med t ex stjärnfrukt och cocktailbär
Servera kakan med glassgrädde. En favoritav mina cheesecakes. Nu har jag piggat på mig lite och ska ge er ett supergott recept på en god Halloncheesecake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.