Här rostade jag skalen ihop med citronskal för att fördjupa smaken. Jag kokar min soppa på både vermouth (en härlligt gammaldags smaksättare tycker jag) och torrt vitt vin
Krydda med salt och peppar. Lägg över köttet i eldfast form eller på fat med kant. Smaka av med salt. Skaka samman mjölet med grädde och rör ner det i grytan
Skala lökarna och lägg ner dem i grytan tillsammans med morötterna. Krydda med salt och peppar. Skaka samman mjölet med grädde och rör ner det i grytan
Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och peppar. Garnera med paprika i bitar och persilja och servera med sparrispotatis och haricots verts
Av någon anledning saknar en elmixad hollandaise eller béarnaise något, jag vet inte vad, och därför är det helt enkelt bäst att kavla upp ärmarna och beväpna sig med visptålamod – du belönas med härliga lyxiga smaker, en form av smakmagi som jag alltid varit väldigt svag för
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.