Glacerad oxfilé med rotsellericrème, persilja och chilibuljong
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Oxfilé 800 g
  • Glace:
  • Rödvin 3 dl
  • Muscovadosocker 1 msk
  • Smör ½ msk
  • Rotsellericrème:
  • Rotselleri, bitar 400 g
  • Schalottenlökar, skivade 2 st
  • Vispgrädde 3 dl
  • Chilibuljong:
  • Rotselleri, skuren i kuber 200 g
  • Schalottenlökar, skivade 2 st
  • Kalvbuljong 4 dl
  • Vitt vin ½ dl
  • Bladpersilja, förvälld 1 dl
  • Röd chili, finhackad 1 st
  • Smör 100 g

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.