Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Falukorv med äpple, dijonsås, blomkålsmos och örtolja. Räkgryta med bröd. Vegetarisk sushi och lite lax. Grillad entrecote med devil steak sauce, vitlöksmör och
Blanda honung och sambal oelek och pensla på karrén. Honungsgrillad karré. Dela gurkan på längden, skrapa ur kärnorna i mitten med en sked och riv sedan gurkan på den grova sidan på ett rivjärn
I lördags marinerade jag lite karréoch spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Täck med plastfolie eller lägg i tättslutande burk och låt stå framme i rumstemperatur tills det ska grillas
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar
Glaserade revben med smak av ingefära och citronDu behöver. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäran och vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden
Fäll ut som en fjäril och banka försiktigt med en köttklubba så det blir bredare och jämntjockt. Lägg rullen i en ugnsfast form och ringla över balsamvinäger
Jag är medveten om att det är stora ord men den här ankan är bland det godaste jag har lagat någon gång, smak, konsistens, doft och utseende i nästan fullständig harmoni
Många har svårt för fläskkarré, men rätt tillagad ochmed schyssta tillbehör är det en höjdare. När fläskkarré tillagas hel på det här viset blir den saftig och får väldigt mycket smak, så testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.