Glass i stora lass
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hallonglass
  • 70 g Frysta hallon
  • 85 g Strösocker
  • 20 g Glykos eller Honung
  • 60 g Vatten
  • 300 g Frysta hallon
  • 50 g Strösocker
  • 1 msk Pressad citron
  • 120 g Äggula
  • 180 g Strösocker
  • 200 g Standard mjölk
  • 200 g Vispgrädde
  • 45 g Glykos (eller fast honung)
  • 1 sats Hallonpuré
  • 83 grader Sila av och häll glassmeten i en bunke lägg tillbaka vaniljstången i smeten. Täck med plastfilm och ställ i kylen över natten.
  • Vaniljsirap (extrakt)
  • 1 Vaniljstång 40 g Glykos
  • 60 g Strösocker
  • 5 cl Vatten.
  • 50 g Äggvita (2 st äggvitor)
  • 50 g Florsocker
  • en nypa Salt
  • 50 g Smält smör
  • 50 g Vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.