Jag blev serverad glass smaksatt medbryntsmör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera medhavtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. havtornsglass. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Häll tillbaka allt samt smöret i kastrullen och värm under vispning tills glassmeten tjocknar. Ställ in i kylen och se till att smeten är kylskåpskall innan du häller den i glassmaskinen
Servera med räk- och äggblandningen, generöst medbryntsmöroch pressad eller kokt potatis. Smält smöret i en kastrull på hög värme, när smöret smält så vispar du hela tiden tills smöret börjar skumma och du ser att det börjar bli brynt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.