Glass till exempel innehåller väldigt ofta gluten. Den här pepparkassmakande chokladsåsen passar extra bra i juletid, och är alldeles ljuvlig till färsk frukt
Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn. Skumt tänker man genast, kyla och värme går ju inte ihop men marängen isolerar glassen och den ska ju bara gratineras snabbt så den är bara inne i ugnen en kort stund…simsalabim så kommer det ut en riktig ögonbrynshöjare vill jag lova
Lägg resten av frukten och skivad glass runt kakan. Vaniljglass light med sötningsmedel. Vänd på kakformen och häll över lagen från den konserverade frukten
Kladdkaka och glass ihop – som sagt, OLAGLIGT gott. Detta är då min egen kladdkaksglass. Jag har ju min egen favorit – det här basreceptet är utan tvekan det bästa jag har och kommer aldrig byta bort det
Underbar kaffe- och Kahluaglass. någon frukt t ex jordgubb, hallon eller körsbär. När man har ätit förrätt, varmrätt och det är dags för efterrätten, så är den lagom frusen
Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Inte ofta jag äter sådana här efterrätter men ibland får man ju göra undantag, eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.