Garnera med limeskivor. Häll i lemoncurden i yoghurten och blanda väl. 1 burk lemoncurd. Det är bra om curden fått stå framme ett tag så den är rumstempererad för då är den lättare att blanda
Lemoncurden kan ge lite klumpar av sig och om man vill undvika dessa och ha en helt slät glass kan man mosa lite lätt med en trägaffel eller liknande och röra runt ytterligare en stund
) Var lite skeptiskt till om de verkligen skulle smaka glass när de inte var några ägg i och trodde de skulle likna mer vattnig sorbeé men den var verkligen jättekrämig, len, frisk och jättegod =)
Glassen gör du enkelt utan maskin och du kan blanda ner din egen favoritkladdkaka. Jag har ju min egen favorit – det här basreceptet är utan tvekan det bästa jag har och kommer aldrig byta bort det
Vill man spara glassen, så måste man lägga ner den i en behållare med lock, i frysen direkt. Det bästa med den här glassen är, att det inte behövs någon glassmaskin och att den måste ätas upp direkt
Och jag kan lova att dom är det,otroligt lik GB sandwich, men utan allt det där dåliga. Ta fram formen där du har en botten, fyll på med "glassen" ovan på och lägg sedan på locket, dvs den andra botten som du gjorde sen innan
Den är vansinnigt god och jag kan äta den varje dag utan att ha dålig samvete. Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Om massan känns för fast och svårarbetad kan du späda ut den med lite fruktjuice eller lime. Låt glassen stå en liten stund i rumstemperatur innan servering så den mjuknar upp lite
Paleo - hemmagjord glassutan socker och mejerier. Att äta "vanlig" glass ingår ju inte i paleokosten då det innehåller socker och mjölk (oftast) och en massa annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.