En klassisk kladdkaka som är lätt att baka och som inte går att misslyckas med. Det här receptet har hängt med i många år, det är den kladdkaka som jag återvänder till gång på gång, till vardag som till fest
Kokosolja är rena rama hälsoelixiret, rå kakao är proppfullt med antioxidanter, bären likaså, kokosblomssockret innehåller en del mineraler, och äggen, ja äggen är också rena näringsbomben
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage. Vill man inte göra den glutenfri så funkar detta recept utmärkt med vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.