Detta recept hittade jag på en blogg som hette "mera cheese" men bloggen finns inte kvar längre. Denna tårta är inspererad från ett recept på marängtårta ur kokboken Bakglädje med LCHF - Annika Rogneby
Tänkte dock att vi skulle testa medbärsom omväxling, och det blev även det underbart. Det ser ut som en rätt liten portion, men faktum är att en portion overnight oats är rätt mättande
TIll frukost idag blev det vaniljkeso medfärskabär, kakaonibs och valnötter. Sötman från bären tillsammans med chokladiga kakaonibs ger en så lyxig känsla av helg som jag gillar
Solen har värmt ansiktet för första gången på flera månader, och varje år när den gör det för första gången så blir man påmind om att det faktiskt kommer att bli en vår och sommar i år också
Ingredienser4 dl yoghurt med smak av jordgubb. 2 1/2 dl färska eller frysta jordgubbar. 3 tsk vit sirapFärskabär eller andra tillbehörGör så härMixa jordgubbarna. 4 dl yoghurt med smak av jordgubb. 2 1/2 dl färska eller frysta jordgubbar
En efterrätt som innehåller få kolhydrater och som är så frisk i smaken. Jag använde honung och bipollen istället för raffinerat socker samt choklad med stevia
Veckan får en extra god start om den inleds med något så gott som rejäla avokadomackor. Jag sitter på tåget från Göteborg där jag spenderat helgen med två bästisar
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postMerLinkedInGillaGilla Laddar. Uteslut havregryn och socker och mixa kardemumman direkt medbären istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.