Dekorera med hela blåbär . Vispa äggvitor och strösocker till ett fast skum, bäst blir det om du vispar i SpeedyChef men funkar även i ExtraChef och i nödfall med elvisp även om det tar mycket längre tid
(Eller använd en form med avtagbar botten om det är flera portioner. Täck formarna med aluminiumfolie. Garnera med bär, sylt eller vad du tycker är bäst
Vispa äggvitor och strösocker till ett fast skum, bäst blir det om du vispar i SpeedyChef men funkar även i ExtraChef och i nödfall med elvisp även om det tar mycket längre tid
Blanda äggulor, citronsaft, sötningsmedel och grädde i en skål. Täck dem med plastfolie. Stjälp sedan upp dem på tallrikar och servera med en liten mandelkaka
Vänd ihop grädden med blåbären, vänd ner äggulan och sist äggvitan och florsockret. Blåbärsparfait. Spritsa ut ovanpå chokladpastejen i formen/formarna, se till att det ligger slätt med hjälp av en slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.