Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Eller sprid ut köttet på en ugnsplåt. Grilla kebabspetten runt om i 15 minuter tills köttet är genomstekt och fått fin färg. Stek i kebabköttet i 30 minuter tills det fått fin färg. 500 g fläskkarré, kotlett, entrecote, kalkonkött eller kycklingkött. 0,5 dl matolja eller olivolja
Vad sägs om en rätt som funkar både för stranden och för underbara sommarkvällar hemma. Snabbt och lätt det tycker vi ju om Funkar ju alldeles jättebra också som tillbehör till grillad kyckling eller man man nu önskar lägga på det glödande grillgallret
En förskolelärare berättade om en liten flicka, adopterad från Kina, som inte ville äta på dagis. För många gånger är det ju så att vi tänker att barnen inte vill ha så kryddad mat
Vips åkte mössor och vantar fram ur gömmorna för att skydda mot kylan. Nåväl, i helgen åt vi kyckling och då med en supergod glaze som man blandar till och penslar kycklingen med de sista minuterna av stektiden
D. e. t. ä. r. d. a. g. s. b. ö. j. n. u. v. m. l. o. T. f. å. c. p. –. h. i. k. -. ). G. B. x. ,. E. I. 1. 0. 3. V. C. 2. /. 5. 4. F. (. P. S. L. 7. J. H. y. R. 9. W. M. K. O. A. w. t D. d l
Shish kebaberna fungerar dessutom hur bra som helst att ha med som utflyktsmat och äta kalla, bara doppa i hoummis eller i en youghurtsås och ha pitabröd till
Ta dock inte för mycket mjöl. 5 dl standard mjölk1 ägg1 paket jäst gärna för söta degar1 krm salt 1 pkt saffran175g smör (smält)Ca 2 1/2 dl daddelcremDinkelsikt (tills du får en deg med lagom konsistens)Topping. 1 paket jäst gärna för söta degar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.