Jag tror inte att det var så många som missade att det var Våffeldagen igår. Mataffärer häromkring bjöd på nygräddade våfflor till glada kunder och bloggar, facebook samt Instagram fullkomligt översvämmades av våfflor av alla de slag och former
Idag blev det dessa urgoda våfflorna. Jag har ett belgiskt våffeljärn från Kitchen Aid och det blir supersmarriga våfflor som man kan variera i det oändliga
Seed Bread, Gluten-Free and Vegan. Brödet i gårdagens inlägg var detta fröbröd, som jag har gjord vegant, med hjälp av att använda linfrö-ägg istället för ägg
Fräscha bakverk med citron och bär är något jag gillar mycket. Visst är bakverk med choklad oslagbara, men ibland vill man ha något "lättare" så att säga
Jag såg att Fanny hade gjort glutenfria pita och vill också testa. Mina blev ganska platta så det var svårt att fylla dem med något men jag åt dem som vanligt bröd
I en tävling för påskbak vann jag ett annorlunda våffeljärn, en waffle stix maker. Den gräddar våffelstavar, som man kan använda antingen till att göra pops, eller servera som de är
Det här är den godaste brownie jag har bakat. Den blir härligt seg och kladdig. Ganska söt är den också, så gillar min inte alltför söta bakverk kan man minska en aning på sockermängden
Jag går ofta till Bondens marknad på lördag och köper grönsaker och frukt. Där har jag även sett matstånd som säljer pajer med färggranna pajbotten och blivit intresserad
Bubbelvåfflor till frukost, kan det vara något De här är helt klart en ny favorit till brunch. Jag har testat Waffle Puff Pan från Nordic ware, och reslutatet blev ju precis hur gott som helst
Det är redan tredje advent. Julen närmar sig med stormsteg. I år firar vi jul i Singapore. I tropikerna är det inte så lätt att komma i julstämning, men jag gör mitt bästa genom att spela julmusik, dricka glögg och äta pepparkakor
The cakes are gluten-free and sugar free. En saftig kaka med smak av kardemumma och citron. Kardemumma är en smak jag tycker mycket om och den passar mycket väl ihop med citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.