Jag köper ju alltid mina kosttillskott från Proteinbutiken i ochmed att jag älskar deras pulver (och även de andra produkterna de har) men om ni vill jämföra priser på kosttillskott (man kan dock inte bara gå på pris, utan smak och kvalitet är viktigt, i alla fall för mig) så kan det vara kul att kika på den sidan
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Men det du även får i dig är stora mängder socker och mindre näring vilket med största sannolikhet kommer att bidra till en ojämn blodsockerkurva som snart kommer att resultera i hunger
ersätt havregryn och rismjöl med mandelmjöl. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Tillsätt flytande margarin och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Smörj och bröa en liten avlång form på 1 liter. Vispa upp ägg, Hermesetas lättströ och 1 msk hett vatten. Häll smeten i formen och grädda kakan i 25-30 minuter i nedre delen av ugnen
Jag körde med enbart ekologiska råvaror men det är valfritt. Servera med ekologisk fet yoghurt. Blanda allt väl, häll upp i smord form och ställ in i nedre delen av ugnen på 200grader i ca 10 min
Det är som en småkaka med tre delar, mandelbotten, jordnötssmör och så choklad överst. Spännande också med lite saltare kakor än vanligt, jordnötter är ju fiffiga på det viset
Förutom kaffesnittar har jag bakat sockerfria muffins med banan och choklad i smeten. Banan är ett bra och naturligt sötningsmedeloch kan med fördel användas i stället för vanligt socker tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.