Men visst är det underbart att vakna upp til en dag med sol som skiner. Glutenfritt. När vi varit utomlands så har jag fått ladda batterierna med sol och värme, och då blir vintern så mycket lättare att uthärda
Rör ihop allt med en gaffel till en smet, så det bara är att ber ut på den utkavlade degen. I torsdags lyckades jag äntligen baka goda, saftiga, glutenfria kanelbullar
Fast jag är hemma med sonen som är fortsatt sjuk med ont i halsen. Glutenfritt. Nåja, jag får väl tillfälle att jobba litegrann då med planeringen av mina kurser och det är ju inte fy skam det heller
Blanda mjölet med husk och salt och tillsätt lite i taget medan maskinen kör på lågt varvtal. Såpass att jag tagit mig för att baka de här goda glutenfria surdegshavretekakorna
Som ni säkert märkt så brukar jag baka mina glutenfria formbröd i stort sett efter samma princip. Jag använde också mitt ganska nyinköpta durramjöl, tillsammans med mörkt bovetemjöl och rårismjöl
Om du gillar riktigt mörkt, mustigt, smakrikt och saftigt bröd tycker jag definitivt du ska testa den här glutenfria varianten, som jag bakade i veckan
När de är klara så häll av vattnet och häll ner resterande ingredienser och mixa med en stavmixer. Skala och koka därefter sötpotatisen och moroten, skär dem i mindre bitar så tar det kortare tid att koka
I alla fall låg de stackarna där i fruktskålen och bara skrek om att bli omhändertagna, så det var bara att ge sig i kast med äggvispandet och bananmosandet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.