Knåda degen tills den är smidig och elastisk och dela den sedan i två lika stora delar. Förbered sedan pizzafyllningen så att den är klar när degen är färdigjäst
Idag tänkte jag bjuda er på en helt fantastisk ostpajmed fem olika sortersost. En innehållsrik sallad med massor av olika sorters grönsallad och andra grönsaker är också given till
I stället är det en ostig röra som får bottna pizzan och sätta smak på den. Och det rycket gör vi med en riktigt god pizza som är både vegetarisk och glutenfri
Du kan förstås nöja dig med en eller två sorter. Den här pajen klarar sig alldeles förträffligt på egen hand, som ensam vegorätt och tillsammans med någon sallad, men den är också ett perfekt inslag på julbordet bland skinka, prinskorv och köttbullar
Men medostarna i form av en tunt bredd ostkräm och topping i form av både ört- och vitlöksstekt svamp, karamelliserad schalottenlök och inkråmet i en god salsiccia plus en härlig mortlad örtolja som sprinklas över den färdiga pizzan blir det oemotståndligt
Vänd i den rivna osten och blanda om. )Kryddiga ostpuffarmedtvåsortersost(ca 60 stycken)100 g smör3 dl vatten2 dl vetemjöl1 tsk paprikapulver2 krm cayennepeppar3 ägg75 g riven västebottenost100 g grovriven parmesanostGör såhär. 75 g riven västebottenost
Jag valde idag att toppa pizzanmed tomatsås, grillad kycklingfilé, röd lök, mager ost, pinjenötter och basilika men du kan självklart toppa den med dina favoritingredienser, låt fantasin flöda
Kokosvarianten smakade precis som kokostoppar och blev min absoluta favorit. En med banan och kokos och en med banan, glutenfria havregryn, vaniljpulver och gojibär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.