Glutenfri smördegsbakelse med sparris och räkor
Glutenfria godsaker
Glutenfria godsaker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfri smördegsbakelse (4 portioner)
  • 1 förpackning (500 g) glutenfri smördeg (Fria)
  • Ev. potatismjöl till kavling
  • 1 uppvispat ägg
  • 250 g sparris
  • 500 g räkor med skal
  • Salladsblad och cocktailtomater
  • 4 msk riven ost (gärna västerbotten) till ostflarn
  •  
  • Hollandaisesås
  • 150 g smör
  • 2 äggulor 1 tsk citronsaft
  • 2 msk vatten
  • Salt och svartpeppar
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk persilja
  • 1 msk gräslök
  • 1 msk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.