Igår åt vi laxpaj med spenat och fetaost här hemma. Hej vänner ♥. Paj är så himla gott och enkelt. Det är en perfekt måltid som passar utmärkt till att liva upp en vanlig middag mitt i veckan
Idag ligger hela världen - åtminstone min lilla värld här ute på vischan - inbäddad i vit florsockersnö, och adventsstämningen börjar så smått infinna sig
I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfria och Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Hoppas att alla har haft en fin Valborgshelg. Jag trodde ju det var vår och bjöd på en vårlig nässelsoppa, men som genom ett trollslag förbyttes den härliga vårvärmen mot isiga vindar och snöglopp, och igår täcktes de utkånkade trädgårdsmöblerna av ett tjockt lager snö
Idag tänkte jag bjuda er på en riktigt god glutenfri paj med salsiccia och spenat som fyllning. Jag fortsätter göra mina glutenfria pajdegar med bas av bönor eller kikärtor
Vi gör nästan alltid vår pajdeg glutenfri med mandelmjöl och sesamfrön, inte för att vi är glutenintolleranta utan för att vi tycker den blir god och knaprig
Igår kokade jag nästan hela mitt paket med quinoa. Okej, det var inte fullt, mer halvfullt. Men ändå. Det är alltid bra att koka extra quinoa när man ändå håller på - för då går det så mycket snabbare att svänga ihop en måltid
ca 400 g färdigkokt valfri pasta - jag hade glutenfria pastasnurror från min nyupptäckta nätfavorit Senza Gluine som har massor med rolig, glutenfri pasta
Pajdegen. Knåda ihop alla ingredienser och låt stå svalt en stund. Tryck sedan ut i en pajform, nagga lite i botten och förgrädda på 200 grader i 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.