Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader
Veganska browniesmed lakrits. Spritsa soyavispgrädde ovanpå och toppa med granatäpplekärnor. Veganska brownies men lakrits, soyagrädde och granatäpple (glutenfri)
Ibland kommer jag in i brownieperioder där jag blir så browniesugen. Efter att Aline kom känns det som om jag mest har bakat en massa chokladbollar (för att det är så himla enkelt, sjukt gott och går att äta med en hand) och kände att det nu minsann var dags för en gammal browniefavorit
Skär kakan i mindre bitar och spritsa på ett mönster, toppa med rostade hackade hasselnötter. Så räkna med fler recept här på bloggen och säkert några kalasbilder med
Dessa saftiga brownies har en stark chokladsmak med knapriga bitar av valnötter i. (Men se upp för att grädda kakan för länge, du vill inte att dina brownies blir torra
I dag har jag bakat glutenfria kakor och allt blir så gott… Jag har gjort de sista recepten till min kommande bok och vi tog omslagsfoto som jag tror kan bli bra
Fudge browniesmedhasselnötter. Dessa fudge brownies är enkla att göra - det ska vara enkelt och roligt att baka tycker jag, och själv bakar jag oftast till speciella händelser, som födelsedagar, midsommar, jul osv, och då vill man helst inte ha en extra grej som ökar på stressen när man försöker få allt gjort i tid ^_^ Så snabbt, enkelt och roligt
Det är så pass förvirrande att jag bestämde mig för att strunta i att hoppa på mitt flyg till Milano i morse, och istället stanna hemma några dagar extra så att jag får all information jag behöver från Skatteverket innan jag tar tag i att prata med Agenzia delle Entrate (Skatteverket i Italien)
Brownies utan mjöl, går det - jovisst. Klä en liten långpanna 20*30 cm med bakplåtspapper. De blir lite kletigare men förvara dom i frysen så funkar det bra
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.