Naturligt glutenfriafrallormed durramjöl. De här naturligt glutenfriafrallorna blev riktigt bra. Hittills har det mest lästa och uppskattade receptet på bloggen varit bovetefrallorna
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallormed hjälp av en gaffel. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Tillsätt rågsikten, morötterna och oljan och rör till en slät smet. Att kalljäsa bröd över natten är riktigt smidigt om du vill ha nybakta frallor till morgonen
Risenta har kommit ut med två glutenfria nyheter. Det var längesedan jag bakade bröd så jag rotade runt i köksskåpen (det är inte det lättaste kan jag säga, skåpen är proppfulla med saker och vet inte ens vad jag har och inte har) och hittade en påse med Durramjöl som jag fick från Risenta för ett tag sedan
Jordnötssmör med hallon. Fet krämig kokosmjölk med tomat, basilika, svartpeppar, flingsalt. Toppa eventuellt med svarta sesamfrön eller andra valfria frön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.