Glutenfria hallonmazariner
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bottnar
  • 300 g rumsvarmt smör
  • 4 dl mandelmjöl
  • 2 1/4 dl glutenfritt havremjöl
  • 2 dl socker
  • 3 1/4 dl Maizena majsstärkelse
  • 2 äggulor
  • 1½ tsk vaniljsocker
  •  
  • Fyllning
  • 250 g riven mandelmassa
  • ½ dl socker
  • 125 g rumsvarmt smör
  • 2 ägg
  • 3/4 dl hallonsylt
  • gärna hemgjord
  •  
  • Glasyr
  • 2 dl florsocker
  • 1½ msk vatten
  • 1-2 krm röd hushållsfärg
  •  
  • Garnering
  • Hallon
  • Siktat florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.