Glutenfria muffins med broccoli, spenat och äpple.
jessica claren
jessica claren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 broccoli i ”normal” storlek
  • olivolja att fräsa ovan
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • färsk hackad timjan och oregano – ca 1 msk salt och färskmald svartpeppar
  • 1 tärnat äpple av matigare sort
  • 2 nävar bladspenat
  • 4 dl bovetemjöl
  • 5 dl glutenfria havregryn
  • 2 tsk arrowroot
  • 2 tsk bakpulver
  • 1-2 tsk dijonsenap
  • 3 chiaägg (3 msk chiafrön och 9 msk vatten)
  • 3,5 dl laktosfri yoghurt
  • 0,5 dl olivolja
  • pumpafrön till topping.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.