I går kväll bjöd min kära systerdotter Emma på en afternoon tea med sconesoch skumpa. Sconsen var så goda att de rök på två röda så jag fick bara smaka en scones
Glutenfriascones är som allra godast med ett pålägg som smälter på de varma bröden, marmelad funkar också bra men behövs egentligen inte eftersom dessa scones har mycket smak bara som de är
Hursomhelst ställde jag frågan vilka era favoritrecept är, och mina havrescones tycks vara populära. Jag har också sett mina morotsscones bakas och dokumenteras på instagram ett flertal gånger
Det var en ordentlig brunch med gröt, chiapudding, ägg cocotte, glutenfriascones, brieost, juice, te och en del frukt och vi höll oss mätta hela dagen kan jag lova
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.