Gnocchialla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan)
Även om namnet allaRomana antyder att rätten kommer från Rom, så är det många källor som säger att den faktiskt härstammar från Brescia i norra Italien
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten och blanda med såsen. Gnocchi 350 g Fontina (Ost). Bryn den kokta skinkan i smör i en stekpanna, tillsätt grädden, den skivade fontina-osten och låt den smälta
Saltimbocca allaRomana. Troligtvis kommer det sluta med att vi drar över timmar på tiden, allas maträtter blir olika och ingen vet riktigt vad den har gjort eller vad som ska göras
Visst, Alla hjärtans dag kanske är lite klyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, lite mysigt är det ändå
Spagetti alla puttanesca4-6 pers500 gram spagettien burk tonfisk i olja2 vitlöksklyftor1 msk avrunnen kapris30 gram sardeller i olja1 röd chili en liten knippa bladpersilja8 svarta oliver utan kärnormalen kanel400-500 gram passata eller krossade tomater1 citronFräsiga smakerTomatröran med tonfisk klar. Spagetti alla puttanesca 30 minute m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.