4 250 g champinjoner 2 msk smör 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1/2 sats ratatouille-grönsaker (se länk under steg 3) 400 g färsk gnocchi (potatis) 250 g mozzarella 1/3 sats pesto (se länk under steg 3) 2 msk pumpakärnor 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Servera med valfri dipp. Blev så sugen på Mozzarella sticks idag så jag gav mig på ett eget försök. (följde recept från studentskrubb men med egen kryddning)
Bottna en tallrik med sallad, klyftade cocktailtomater, och riven mozzarella. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelvärme tills dom har fått lite färg
Ta upp dem med en hålslev vartefter de flyter upp och lägg över dem i en uppläggningsskål. Strö extra parmesan på toppen och bryt mozzarella i mindre bitar och strö över gratängen
Skiva tomater och mozzarella i ca ½ cm tjocka skivor. Sätt in i mitten av ugnen 220°, ca 10 min, eller tills mozzarellan börjar smälta. 250 g mozzarella
Stek kycklingen i lite olja tills de är genomstekta och fått färg, krydda med salt och peppar. Värm upp ostsåsen och spä ut med grädden, häll över jämnt i formen
Häll bort lagen från mozzarellan. 150 g minimozzarella. -Mama Skogly ♥ 150 g minimozzarella. En trevlig gåbortpresent eller gott att ställa fram till middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.