Chokladsnittar fyllda med guldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en godkaka
Jag brukar göra detta i min matberedare, hälla över det hackade i en annan skål och sen fortsätta med resterande smet i matberedaren utan att diska emellan
Tränade en snabbis i samband med att jag hämtade Linn men tröttnade och åkte och handlade istället. Vi skulle ha torskrygg och blomkålsris men efter att ha stött på en väldigt nonchalant fiskgubbe vägrade vi köpa fisk och den goda middagen försvann
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Här bjuder jag på en godkaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.