Jag gillar verkligen mina tidigare recept på granola här på bloggen, men även om de är krispiga så har jag aldrig lyckats få till en variant med stora knapriga kluster avhavregryn och frön
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Stek i mitten av ugnen i 225 grader tills potatisen är mjuk, ca 30 minuter (hur lång tid det tar beror på potatisstorleken). Låt detta stå ca 3 timmar så att smakerna tas upp av potatisen
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. Smula sedan granolan över en plåt som du ställer in i 150 grader varmluft cirka 15-20 minuter
Blanda havregryn, linfrön, pumpakärnor och solrosfrön i en bunke. 225g havregryn. Häll på plåt och rosta i nedre delen av ugnen i 40 minuter på 150 grader. 225g havregryn
Köp en rimmad skinka av god kvalitet och koka den hemma. Pudra julskinkan med potatismjöl där griljeringen ska vara så kommer den att sitta där den ska och inte glida av
Kan man verkligen köpa sig lycka i form av några kanelbullar. Det finns massor av olika recept på olika bloggar och i glutenfritidningar och böcker, men det här är min senaste variant, som fick klart godkänt både av mig själv och min provsmakare nummer ett, nämligen maken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.