GODJUL. Jag kokade min kola i ca 45-50 min, koktiden kan variera mellan 15-30 minuter beroende på hur vid kastrull du har. Vid 122-125°C är knäck- eller kolasmeten lagom kokt. Vid 140-145°C får man hårda kolor men lite seg mitt i
-D. det godaste som finns är Fudge. går åt mycket innan själva julafton. -D. men nu är barnens kalender fylld med både överasskningar som bio och julshows biljetter på ridskolan
The post Julensgodaste glöggrecept. Även om glöggen är god redan efter tre veckor som den skall stå enligt receptet så blir den bara bättre och bättre ju längre den får stå
Julkänslorna har börjat infinna sig i vårt hus. Imorgon kväll ska vi ha gäster och fira vår egen ”lilla jul” med sötaste L och hennes föräldrar… Till Glöggen/julmusten blir det lite smågott, bla dessa knäck
Sätt ugnen på 175°. Smörj och mjöla 2 limpformar. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Häll i filmjölk, sylt och sirap och blanda till en jämn smet/deg
Smula jästen i en skål. Smält smöret och lägg i russinen. Tillsätt porter och vatten, och värm till 37°. Häll lite över jästen och rör tills den lösts upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.