Jag hittade på denna rätt för att bli av med den inlagda sillen som inte åts upp i påskas. Bra sätt att bli av med sillen som var kvar sedan påsk och övriga ingredienser hade jag som småslattar i kylskåpet
Hetta upp en stekpanna med resterande av olja och stek fisken på båda sidor. I går gjorde jag ett gott recept Fisk med saffrans sås och färsk potatis enkelt gott därför tänkte jag dela med mig av det
Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Dijondressing
Jag åt en god sallad till lunch både på söndag och måndag med rester från fredagens förrätt. Så det känns som det snart är dags att gå och lägga sig, men det är ju flera timmar kvar av kvällen
Smörstek champinjonerna med vitlök, när man är nöjd häll av dom och byt till baconfräsning istället. Gör ren pannan, sänk värmen till 2 av 9, eller liknande, i med en liten klick smör, champinjonerna och bacon. I med 1 tsk Samba Olek, och LITE salt och peppar, låt puttra i minst 5 minuter innan avsmakning sker
Servera med en god grönsallad. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj påresterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Under lördagen gick du loss rätt hårt på amerikansk eller mexikansk fulöl och/eller de där goda mojitosarna OCH jättegoda margeritas medan du preppade middagen
Återkom gärna och berätta vad du la på din pizza och vad den fick för namn. En enkel tomatsås gör du av tomatpuré som du späder ut med lite kallt vatten och smaksätter med pressad vitlök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.