Koka revbensspjäll. Fyll en kastrull med vatten och lägg i klyftad lök, vitlök och skivade morötter. Salta vattnet väl, annars smakar inte revbensspjällen något
Koka revbensspjäll. Fyll en kastrull med vatten och lägg i klyftad lök, vitlök och skivade morötter. Salta vattnet väl, annars smakar inte revbensspjällen något
Leilas saffranskaka3 ägg (ekologiska) 2,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 50 g smör 1 dl mjölk 0,5 g saffran 1 msk vit rom 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 0,5 krm salt smör och kokosflingor, till formen florsocker, till pudring av kakan
Receptet kommer från LeilaLindholms bok " A piece of cake". -Av Fröken LindaDet här är nog den godaste formfranskan jag bakat, den är även väldigt enkel att göra
LeilaLindholms recept gör mig aldrig besviken gahhh vad goda de blev. Dessa godingar bakade jag igår. Hittade receptet i tidningen Family Living nummer 6, 2012
Nu tog jag mig själv i kragen och lagade dem och vad goda de blev. Jag har många gånger tänkt att jag skall laga Leilas kladdkakemuffins men av någon orsak har det inte tidigare blivit av
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.