Tillsätt morot, cottagecheese, salt, smör- och rapsolja och det mesta av mjölet. Platta till dem lätt med handen och skär varje längd i 10 bitar. Lägg dem tätt på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa 20 min. 250 g Kesocottagecheese
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Mixa ihop röran och smaka av med salt, peppar och vitlök. Mixa till en röra. Tänkte dela med mig av recepten på två goda röror som vi testat till studenten
Grillad fläskfilé med blue cheese och sallad. Mixa blåmögelosten med mjölk till en slät sås. 0,75 dl olivolja 0,5 dl balsamvinäger, vit 1 msk honung 1 msk dijonsenap 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald Blue cheese-sås
Kryddig röramed kräftstjärtar. Sardellröra. Servera den med knäckebröd. Två goda röror som passar till förrätt eller som vickning vilken årstid som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.