Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Därför kommer det idag ytterligare ett såsrecept i kategorin smarrigt, denna såsen passar ypperligt till fisk och i detta fallet gärna en varmrökt sådan
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här godasåsen. Låt gärna såsen stå och dra till sig en stund innan servering
Rör ihop samtliga ingredienser tillsåsen i god tid. Den är godtill det nygrillade köttet, som dip till chips eller till baguetter att bara doppa i vid sidan om
God jul mina vänner. Till det åt vi potatisgratäng, rödkål och såsen nedan. Hoppas ni nu får en underbar julafton med nära och kära, fina paket och god mat
Tillsätt ost och grädde och rör om så att allt blandar sig. Champinjonsås1-2 gula lökar500 g färska champinjoner1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell3 dl gräddeev redningsaltsvartpeppar Skala och hacka lökarna. Red eventuellt såsen och låt koka i ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.