Får nog säga att det var den godaste grytan jag har gjort, sambon var lyrisk ☺. Det måste ha varit att benet var med som gjorde att det blev så god och mustig smak
Baconet i receptet kan tyckas futtigt men ger det där lilla extra lyftet eftersom du börjar med att steka bacon och sedan köttet i samma panna för att få med alla smaker och som pricken över i
Igår åt jag vi grytan med kokt blomkål (bild längre ner i inlägget), men för dig som vill fungerar även olika former av potatis bra, tex kokt eller pressad
Bönpasta med god pastasås av bacon och kyckling, perfekt för Nocarb, LCHF. Hacka paprikan och tillsätt även den, när allt blivit genomstekt kan du tillsätta kycklingfonden och creme fraichén samt smaka av med peppar
Gärna på det här sättet där lårens skinnskida först steks frasig innan de puttrar vidare i en sås med smaker från tomat, bacon, vitt vin, lagerblad, kanel (
Middagen blev enkel men som planerat, Tacokyckling medbacon. Så idag har jag bara varit hemma och sovit, lullat på med det jag orkat, läst och sett TV (började se Sofias Änglar, usch vilket grymt avsnitt, att en pappa kan göra så mot sina egna barn oavsett vad han och mamman bråkar om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.